fbpx
 
Idrettslag

Idrettslag

I tillegg til alle generelle funksjoner inneholder StyreWeb muligheter spesielt utviklet for dere.
Idrettslaget løser sine oppgaver enkelt, effektivt og rimelig med StyreWeb!

 

Godkjent av NIF

Alle idrettslag er fra 1.1.2017 pålagt å benytte et godkjent medlemsregister som oppdaterer medlemsopplysninger i det sentrale medlemsregisteret hos Norges Idrettsforbund (NIF).

StyreWeb er godkjent, og integrasjonsavtalen med NIF sikrer at alle oppdateringer skjer automatisk. Oppdateringer går begge veier, og sikrer at medlemsopplysninger og kontingentstatus alltid er oppdatert. Dette vil gi betydelig tidsbesparelse for klubben.

Integrasjonen dekker alle særforbund i NIF og Bedriftsidrett.

 

Medlemskontingent og treningsavgift

Idrettslag har ofte avanserte beregningsmetoder for kontingent og treningsavgifter. StyreWeb er spesielt tilpasset disse behovene, og forhold som familierabatt, søskenmoderasjoner og familiefaktura løses enkel og effektivt.

Faktura kan distribueres på ulike måter.  Lokal utskrift, sentral utskrift, e-post faktura, e-faktura, avtalegiro og direktebetaling med f.eks. kort eller Vipps.

Mulighet for KID og auto-OCR, slik at faktura og regnskap automatisk blir oppdatert ved betaling. Enklere blir det ikke!

Effektive løsninger for purring og inkasso.

 

Støtter fleridrettslag

For idrettslag som organiserer aktivitet innenfor flere særforbund kan det være spesielt krevende å koordinere medlemsregister og familierelasjoner. StyreWeb gir god støtte i denne prosessen, og flere spesialfunksjoner sørger for at idrettslaget har god kvalitet i sitt register.

Hovedlaget og hver enkelt gren(særidrett) har sin StyreWeb, men hvor hovedlaget har full oversikt gjennom konsolidert medlemsregister. Det er også mulighet for konsolidert regnskap.

 

Terminliste og Gnist

Terminlisten i StyreWeb gjør det svært enkelt å holde aktivitetskalenderen oppdatert for de ulike aktivitestgruppene.

Med Gnist (mobilapp/nettbrett/pc) har medlemmer og foresatte full oversikt over sine relevante aktiviteter. I tillegg til god oversikt og kontaktopplysninger til aktivitetsledere kan de også varsle fravær direkte i Gnist.

Aktivitetsleder kan enkelt og effektivt føre oppmøte direkte i Gnist på feltet.

Les mer om Gnist..

 

Drakt- og utstyrsarkiv

Register som sikrer full oversikt over treningsutstyret i laget.

Mulighet for logistikk, slik at dere til enhver tid vet hvor utstyr og drakter befinner seg.

Her kan dere også lagre informasjon om annet utstyr som er anskaffet. Enten det er kaffetrakter, inventar, verktøy, roll-up eller teknisk utstyr.

Mulighet for å lagre bilder og kvittering/garanti i registeret. Gode søkemuligheter og rapporter.

 

Ring meg

Kan det være interessant for din forening å prøve StyreWeb? Legg inn navn og telefonnummer så tar vi kontakt for en prat så snart som mulig!

Kontaktskjema

   
CK Victoria

StyreWeb er til stor hjelp i vår klubbdrift, og vi anbefaler løsningen til andre foreninger og klubber.

Å ha alle funksjonene samlet i ett felles system har vært til stor hjelp for oss. Både medlemsregister, faktureringssystemet, regnskap, kommunikasjon (mail/SMS), hjemmeside og arkivering av dokumenter brukes aktivt.

Kombinert med meget god kundeservice er dette den perfekte løsningen for vår klubb.