Hjemmeside

Hjemmeside

Integrert hjemmesideløsning for enkelt vedlikehold.

 

Enkelt vedlikehold

Mange foreninger ender opp med en utdatert hjemmeside etter at en ivrig webmaster har mistet interessen eller sluttet i foreningen.

I StyreWeb har vi derfor prioritert brukervennlighet. Innholdet kan svært enkelt oppdateres, og på den måten kan flere i foreningen bidra med vedlikehold og publisering.

Med integrert hjemmeside vil også mye av innholdet bli oppdatert automatisk. Som for eksempel kontaktinformasjon, styreoversikt og aktivitetskalender.

 

Moderne design

Stadig større andel av besøkende på hjemmesiden benytter mobiltelefon eller nettbrett. Et moderne og mobiltilpasset (responsivt) design er derfor avgjørende.

Dette er godt ivaretatt og inngår i ferdig oppsatt design.

 

Tilpasse menyer og innhold

Hjemmesiden i StyreWeb er som utgangspunkt satt opp med menypunkt som er relevant for de fleste foreninger. Det er svært enkelt å gjøre tilpasninger, og veien frem til å kunne publisere ny hjemmeside er derfor svært kort.

 

Elektronisk innmelding

Ved å integrere elektronisk innmelding på hjemmesiden ønskes nye medlemmer velkommen på en god måte.

Funksjonen sikrer at dere får inn nødvendig informasjon fra nytt medlem og at den videre prosessen med bekreftelse og kvalitetssikring går effektivt.

Det er også mulig å kreve innbetaling av medlemskontingent som del av prosessen.

Les mer..

Ring meg

Kan det være interessant for din forening å prøve StyreWeb? Legg inn navn og telefonnummer så tar vi kontakt for en prat så snart som mulig!

Kontaktskjema

   
Foreningen VCFS

Vi benytter løsningen for påmelding til arrangement aktivt. Noe som utmerker seg positivt i påmeldingsfunksjonen til StyreWeb er at man kan lage egendefinerte spørsmål som besvares i løpet av påmeldingen, for å innhente informasjon om for eksempel allergier. I etterkant av treffet kan man enkelt lage og sende ut evalueringsskjema til deltakerne.

Vi anbefaler StyreWeb.