Personvernerklæring

StyreWeb tar ditt personvern på alvor, og er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon som samles inn og lagres knyttet til nettstedet www.styreweb.com.

Når det gjelder tjenestene portal.styreweb.com og gnist.styreweb.com henvises til særskilt databehandleravtale mellom StyreWeb og hver enkelt kunde.

Ansvar

StyreWeb er behandlingsansvarlig, og har ansvar for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med drift og vedlikehold av www.styreweb.com.

 

Formål og personopplysninger

Lagring av personopplysninger er knyttet til henvendelser som besøkende på www.styreweb.com registrerer via kontaktskjema. Registrering av informasjon i kontaktskjema er frivillig. StyreWeb benytter denne informasjonen for å komme i kontakt med de som ber om å bli kontaktet.

I kontaktskjema innhentes og lagres opplysninger om fornavn, etternavn, e-post, mobil og navn på forening.

Opplysninger som samles inn lagres på egen server. Det er kun StyreWeb som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Personopplysninger blir ikke utlevert til tredjeparter.

 

Informasjonskapsler og analyseverktøy

StyreWeb bruker analyserverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på www.styreweb.com. Informasjonskapsler er små tekstfiler som vårt nettsted lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg og gi et tilpasset innhold når du besøker vårt nettsted.

Analyseverktøy
Google Analytics

Informasjonskapsler
csrftoken: Behandles av StyreWeb. Brukes ved utfylling av kontaktskjema for å bekrefte at skjemaet ble sendt fra vårt nettsted.

_utm*: Behandles av StyreWeb. Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedet.

 

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til StyreWeb kundeservice. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27

 

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. StyreWeb lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.