fbpx
 
ARRANGEMENT

ARRANGEMENT

Komplett løsning for annonsering, påmelding og gjennomføring.

 

Presentasjon

Presenter arrangementet på internett i et moderne og mobiltilpasset (responsivt) design.

Svært fleksibel løsning slik at dere enkelt kan beskrive arrangementet med oppsett av kriterier og kontroller ved påmelding.

Arrangementet får sin helt unike nettadresse, slik at det enkelt kan gjøres tilgjengelig i andre kanaler som f.eks. Facebook og e-post.

 

Påmelding / Billettsalg

Tjenesten kan benyttes til påmelding både for medlemmer og eksterne. Dette styres enkelt i oppsettet, og medlemmene kan selvsagt tilbys spesialpris.

Rask og trygg betaling med kort eller mobilbetaling gjennom Netaxept. Støtter blant annet Visa, MasterCard, Bankaxess, PayPal og Vipps.

Deltaker mottar automatisk bekreftelse og kvittering på kjøp.

 

Venteliste og organisering

Det er mulig å aktivere venteliste på arrangementet.

Enkel håndtering av avmeldinger, flyttinger og opprykk fra venteliste direkte i StyreWeb.

 

Deltakerbevis

Deltakeren mottar automatisk sitt online deltakerbevis med bakgrunn i sin påmelding. Deltakerbeviset er også tilgjengelig i Gnist-appen.

Det er mulig å gjøre utvidelser (ekstra kjøp) direkte fra deltakerbeviset.

Deltakerbeviset er utstyr med QR-kode som kan benyttes ved innsjekk.

 

Kommunikasjon

Inn mot arrangementet vil det være nyttig å kunne sende informasjon til deltakere. Svært effektiv løsning for utsending av e-post og SMS direkte fra deltakerlisten.

Trenger dere ytterligere opplysninger fra deltakerne kan det enkelt sendes ut online spørreskjema direkte fra deltakerlisten.

 

 

Innsjekk

På arrangementet kan deltakere enkelt og effektivt sjekkes inn med QR-koden fra deltakerbeviset.

I StyreWeb har dere full oversikt over status på innsjekk, og kan enkelt sende varsel (SMS/Gnist) til de som ikke har sjekket inn.

 

Språk

Mulighet for å presentere arrangementet på engelsk.

Ring meg

Kan det være interessant for din forening å prøve StyreWeb? Legg inn navn og telefonnummer så tar vi kontakt for en prat så snart som mulig!

Kontaktskjema

Foreningen VCFS

Vi benytter løsningen for påmelding til arrangement aktivt. Noe som utmerker seg positivt i påmeldingsfunksjonen til StyreWeb er at man kan lage egendefinerte spørsmål som besvares i løpet av påmeldingen, for å innhente informasjon om for eksempel allergier. I etterkant av treffet kan man enkelt lage og sende ut evalueringsskjema til deltakerne.

Vi anbefaler StyreWeb.