fbpx
 
Økonomi

Økonomi

Komplett løsning for regnskap og fakturering tilpasset bruk i medlemsorganisasjoner.
Her kreves ikke utdannelse innenfor regnskap.

 

Regnskap

Før regnskapet online slik at styret er oppdatert til enhver tid. Svært brukervennlig, og det kreves ikke regnskapsbakgrunn for å løse oppgaven som kasserer med bruk av StyreWeb.

For større regnskap vil funksjoner som Regningsmottak (EHF og e-post) sammen med direkte bankintegrasjon være til stor nytte.

Det er også støtte for prosjektregnskap og flere nyttige funksjoner for god økonomistyring.

Les mer om regnskap

 

Kontoplan og budsjett

Regnskapet kommer ferdig oppsatt med kontoplan tilpasset deres foreningstype, men dere kan selvsagt gjøre tilpasninger ut fra eget behov.

Vedtatt årsbudsjett registreres enkelt i StyreWeb, og det kan også budsjetteres på prosjektnivå.

 

Medlemskontingent

Medlemsorganisasjoner er avhengig av effektive løsninger for innbetaling av medlemskontingent. I StyreWeb har dere en skreddersydd løsning for medlemskontingent, med mulighet for å inkludere f.eks. aktivitetsavgifter.

Riktig pris beregnes automatisk og støtter familiefaktura, familierabatt og søskenmoderasjoner.

 

Fakturering

Enkelt å opprette faktura både til medlemmer og eksterne kontakter. Mange alternative metoder for distribusjon. Lokal utskrift, sentral utskrift, e-post faktura, e-faktura, avtalegiro og direktebetaling med f.eks. kort eller Vipps.

Mulighet for KID og auto-OCR, slik at faktura og regnskap automatisk blir oppdatert ved betaling. Enklere blir det ikke!

Effektive løsninger for purring og inkasso.

 

 

Rapporter og kontroll

StyreWeb inneholder de rapporter som er nødvendig for kasserer, styret, revisor og årsmøte. Rapportene kan enkelt eksporteres til Excel eller i PDF-format.

Med StyreWeb har tillitsvalgte til enhver tid oversikt over den økonomiske situasjonen, og kasserer kan glede seg over tidsbesparelser og god kontroll.

 

Innsamling

Mange foreninger opplever at både medlemmer og ikke-medlemmer ønsker å bidra med økonomisk støtte.

Med modulen Innsamling i StyreWeb vil dere enkelt og effektivt kunne motta slike gaver.

Les mer..

Ring meg

Kan det være interessant for din forening å prøve StyreWeb? Legg inn navn og telefonnummer så tar vi kontakt for en prat så snart som mulig!

Kontaktskjema

   
Frilynt Norge

Frilynt Norge bruker StyreWeb til å holde orden på våre 17.000 medlemmer fordelt på over 170 lokallag. Vi mener StyreWeb er en god og stabil løsning med utallige muligheter både for lokallagene og oss i den sentrale administrasjonen.

Terningkast 6!